Caravan en camper onderhoud op Texel 

Keuring caravan of camper 

schoenmaker-08.jpgHeerlijk met de caravan of camper op vakantie? Dan zit u natuurlijk niet te wachten op problemen. Wij raden u aan om uw mobiele vakantieverblijf eerst te laten keuren bij Schoenmaker Autoschade.  

 

Onderhoud en reparaties 

Daarnaast bent u ook van harte welkom voor onderhoud of reparatie aan uw caravan of camper. Goed om te weten: caravan- en camperreparaties voeren wij – zover mogelijk – uit op heel Texel. Dus bijvoorbeeld ook op uw camping.  

 

Schade aan uw caravan 

Heeft u schade aan uw caravan? Het herstellen van caravanschades is een taak die weggelegd is voor de caravanvakman. Door een gedegen vakopleiding en de aanwezigheid van de juiste gereedschappen, kan het team van Schoenmaker Autoschade ervoor zorgen dat schade onzichtbaar wordt hersteld. Er zijn verschillende technieken om schade aan een caravan te herstellen.  

 

Caravan structuur reparatie 

Een van deze technieken is de caravan structuur reparatie. Deze methode wordt toegepast voor het herstellen van kleine deukjes zonder dat het noodzakelijk is om de plaat te vervangen. Er wordt een mal gemaakt van een stukje onbeschadigde plaat. Deze mal wordt gebruikt om, na het opvullen van de deuk, de structuur van de plaat te kopiëren. Wanneer dit gedaan is, moet de plaat uiteraard weer in de originele kleur worden gespoten. Om hoogwaardige kwaliteit te kunnen leveren, beschikken wij over een professionele spuitcabine. 

 

Neem contact met ons op Contact opnemen