Autoschade Texel 

Autoschade Schoenmaker is een betrouwbare en ervaren partij voor het herstel van autoschade. Ons bedrijf is gevestigd in Den Burg op Texel. We kunnen schadeherstel verzorgen voor alle automerken en hebben eindeloos veel ervaring met spuitwerk.  

Zowel grote als kleine schades verhelpen wij snel en professioneel.  

 

Snel autoschadeherstel op Texel 

Schade aan uw auto is natuurlijk heel vervelend. Toch komt het vaker voor dan je denkt, een kras of deuk is immers zo gemaakt. Gelukkig is uw auto bij ons in goede handen. Wij doen er alles aan om de auto zo snel mogelijk te herstellen, uiteraard tegen de laagste kosten.

 

Computergestuurde richtbank 

Wij beschikken over een computergestuurde richtbank, zodat we het chassis kunnen herstellen naar de originele afmetingen.  

 

Autoruitschade 

Op het gebied van autoruitschade heeft Schoenmaker Autoschade veel ervaring. Wij zijn een gecertificeerd FOCWA Autoruitherstelbedrijf. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor onafhankelijk advies, ruitreparatie en zo nodig ruitvervanging. De vele voordelen vindt u op de website van FOCWA

 

Uitdeuken zonder spuiten 

Het is mogelijk om kleine deukjes als gevolg van parkeer-, transport- of hagelschade snel en doeltreffend te verwijderen zonder dat spuiten noodzakelijk is. De lak mag echter niet beschadigd zijn. Met behulp van speciaal gereedschap kunnen zelfs deuken onder spanten of op andere moeilijke plekken probleemloos worden behandeld. 

Heeft u schade aan uw auto? 

 

Neem contact met ons op Contact opnemen